Indywidualne stawki prowizji
codziennie nowe oferty

Szanowni Państwo,

 

Administratorem Państwa danych jest Wioletta Nowak prowadząca działalność gospodarczą pod firmą

Biuro Nieruchomości „ARA” Wioletta Nowak przy al. N.M.P. 51, 42-200 Częstochowa,

NIP 9490875910,

REGON 243660277,

(dalej: „Biuro Nieruchomości”).

 

Podane przez Państwa dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:

  1.  realizacji umowy, którą zawarli Państwo z Biurem Nieruchomości - na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b)  Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (zwanego dalej „RODO”) - przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, do czasu zakończenia umowy
  2. przesyłania informacji handlowych za pomocą środków komunikacji elektronicznej – na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO – zgody, do momentu cofnięcia zgody;
  3. marketingu bezpośredniego - na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgody, do momentu cofnięcia zgody;
  4. finansowo – księgowych - na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c) RODO - przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa m.in. podatkowych, do czasu wymaganego właściwymi przepisami prawa podatkowego;
  5. obrony przez roszczeniami i dochodzenia roszczeń - na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, do czasu  wygaśnięcia okresu roszczeń zgodnie z Kodeksem Cywilnym;

 

W związku z celami, o których mowa powyżej, odbiorcą Państwa danych osobowych mogą być  podmioty pośredniczące w wykonaniu umowy (np. inne agencje pośrednictwa sprzedaży nieruchomości), a także podmioty pośredniczące w działaniach wykonywanych przez administratora, np. dostawcy usług IT, kancelarie prawne.

Posiadają Państwo prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody mogą się Państwo skontaktować z Biurem Nieruchomości pod adresem al. N.M.P 51, 42-200 Częstochowa lub wysyłając maila na adres: ara@czwa.pl. Cofnięcie zgody nie będzie wpływać na zgodność  z prawem przetwarzania, którego dokonano  na podstawie Państwa zgody przed jej wycofaniem.

 

Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane w celach marketingowych). Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (poprzednio GIODO).

 

Podanie przez Państwa danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością zawarcia umowy pośrednictwa w obrocie nieruchomościami.

Szukasz mieszkania, domu, działki, lokalu użytkowego, obiektu?

Polityka prywatności

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nią plików cookies. OK